Skincare smoothie

Mango is niet alleen een lekkere vrucht maar is ook nog eens gezond en doet je huid veel goed. De mango bevat veel vitamine C en A en is rijk aan antioxidanten. Een belangrijk ingrediënt van de mango is beta-caroteen dat helpt dode huidcellen te verwijderen, de huidcellen te vernieuwen en gaat zo huidveroudering tegen. Verder herstelt de mango de elasticiteit van de huid. Goed om de dag mee te beginnen dus!

Bereiding

Oh zo lekker fris, deze gele vitaminebom! Je maakt het – heel simpel – door de sinaasappel uit te persen, de gember te schillen en in dunne plakjes te snijden. Daarna gooi je dit samen met de rest van de ingrediënten in de blender en laat je het apparaat zijn werk doen. Vind je de smoothie te dik? Voeg dan nog wat water toe.

In deze smoothie gaat:

  • 1 banaan
  • 80 gram mango (diepvries)
  • 1 sinaasappel (sap)
  • 2 cm gember
  • 3 el griekse yoghurt of magere kwark
  • klein scheutje water

Enjoy!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s