HOMEMADE BOUNTY’S

Waan je even op een tropisch eiland. Witte stranden, azuurblauw water. Overal palmbomen over je heen. Kokosnoten in overvloed. Wat is alles wat je nodig hebt? Chocolade! Dit onwijs lekkere en ontzettend verantwoorde tussendoortje, maakt je dag!

Ingrediënten

Onderste laag:

  • 3 handjes gemengde noten
  • 10 grote zachte dadels
  • 1 el gesmolten kokosolie

Kokosolie smelten, dadels (ontpit) en noten fijn hakken (niet te fijn als je nog een beetje bite wil bewaren). Alles mengen en stevig aandrukken op de bodem van je bakvorm.

Middelste laag:

  • 100 gram kokossnippers
  • 25 gram kokoscreme (santen)
  • 4 el gesmolten kokosolie
  • 2 el rauwe honing

Kokosolie laten smelten en mengen met honing, kokoscreme en kokossnippers. Ook deze laag druk je stevig aan in je bakvorm.

Bovenste laag:

  • 150 gram gesmolten pure chocolade

Chocolade laten smelten (au bain marie) en op de middelste laag schenken. Zet het daarna een paar uur in de koelkast, minimaal een uur in de vriezer als je wat minder lang kunt wachten. Vergeet niet de chocolade van je vingers te likken!

(gebaseerd op een recept van Slank worden doe je zo)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s