De week van: Nadia Damaso

‘Eat better, not less’ is haar slogan. Deze kersverse twintiger (ze vierde twee weken geleden haar 20e verjaardag) heeft het helemaal begrepen. De styling, gerechten, vormgeving, het is om je vingers bij af te likken zo mooi. En ook de gedachte achter de gerechten klopt als een bus. “I want to show people that if you want to eat healthy, you just have to eat better not less! Not only is it a lot of fun to eat this way, but it’s good for your body and will simply help you feel better.”

Je hebt van die mensen die je prikkelen en enthousiasmeren. Nadia Damaso (of @nadiadamaso_ebnl op instagram) is een foodblogger die mij mateloos inspireert. “Cooking is like art. sometimes the outcome leaves you speechless and other times it doesn’t turn out like you had planned”, schrijft ze in de intro van haar pas gelanceerde boek. Deze week kook ik haar gerechten. Ben benieuwd!

Verschenen in deze reeks: 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s