Smoothie: Mega Minty

RaRa, wat is roze en heeft superkrachten? Dacht je aan Mega Mindy? Bijna goed! Deze smoothie, die bijna even roze kleurt als het pakje van de superheldin, is al jaren mijn favoriet. Hij is fris, vol, zoet en heeft meer overeenkomsten met de gemaskerde blondine dan je denkt. Er zit namelijk een kruid in (met superkrachten) dat misselijkheid tegengaat, pijn verlicht, ontstekingen remt, luchtwegen opent en stress verlaagt (meer hierover lees je op de blog van Karen). Het overige fruit zorgt voor jouw dagelijkse dosis vitamientjes.

mega minty smoothie

Hoe maak je het?

Simpeler kan bijna niet. Gooi alle ingrediënten in de blender tot het nice and smooth is. Het lekkerste is om frambozen en bramen/blauwe bessen uit de vriezer te gebruiken. Dat maakt de smoothie lekker koud en is ook nog eens beter voor je portemonnee. Ook het gebruik van verse munt kan ik aanraden! Ik heb wel eens gedroogde munt geprobeerd, maar dat haalt het bij lange na niet bij de verse blaadjes van deze groene superheld.

Ingrediënten

  • 1 banaan
  • 3 eetlepels magere kwark of yoghurt
  • 1,5 handje frambozen (diepvries)
  • 1,5 handje blauwe bessen of bramen (diepvries)
  • 1-2 takjes munt
  • klein scheutje water


Leuk weetje: dit is de eerste foto die ik maak met mijn nieuwe camera (Fujifilm X-T10). Met dank aan mijn vader die me zorgvuldig adviseert qua apparatuur en sponsort met een statief en cameratas. Take a look behind the scenes!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s