Food Festival Agenda 2016

*** Wat was 2016 een topjaar op het gebied van foodfestivals en andere culinaire activiteiten. Gaat 2017 dit overtreffen? Neem snel een kijkje in de Foodfestival Agenda 2017! ***
Zie jij ook door alle foodtrucks het festival niet meer? Ik niet in ieder geval! Dus heb ik speciaal voor jou (en een beetje voor mezelf) alle foodfestivals in Nederland (of in ieder geval de meeste) op een rijtje gezet. Dus pak je agenda erbij en spit de lijst maar eens goed door! Heb je geen agenda bij de hand? Geen nood! Op een paar linkjes na (met sterretje), ben je met één klik verwijderd van het Facebook-evenement waar je jezelf op aanwezig kunt zetten. Een waarschuwing vooraf is geen overbodige luxe: voor je het weet ben je elk weekend onder de pannen!

Januari

Februari

Maart (details)

April

Mei

Juni

Juli

Augustus

September

Oktober

November

 • nog niet bekend

December

 • nog niet bekend

Het hele jaar door (educatief)

Waar ga jij heen? Laat het weten in een reactie hieronder! Ook als er een foodfestival in dit overzicht ontbreekt. Dan vul ik de lijst aan. Heb je dit met plezier gelezen? Volg EetSnakelijk dan op Facebook, Instagram of Twitter. Of abonneer je op mijn blog (volg-button rechtsonder). Vind ik leuk!

Advertenties

27 gedachtes over “Food Festival Agenda 2016

 1. Ik wil graag bij de festival met een turkse specialiteit Adana ( is een gehakt aan de spis op de barbeque) deelnemen. Hebben jullie hier voor plek. Deze produkt zal zeker een bijdrage leveren op jullie festivals.
  Mvg. Ramazan

  Like

  1. Hi Ramazan, het beste kan je dat bij de festivals zelf vragen. Ik ben niet van de organisatie, maar heb slechts een overzichtje gemaakt van welke festivals er dit jaar zijn. Als je ergens staat, laat het weten, wie weet zie ik je daar! Groetjes!

   Like

 2. Hee Britt,

  Ik kwam zonet langs een vet food (& music) festival in groningen op 23 juni genaamd Grill ’n Chill. Hun facebook is ook via die naam te vinden. Leuke lijst voor de rest. Zeker van plan wat te gaan bezoeken.

  Groeten,
  Patrick

  Liked by 1 persoon

 3. Hee Britt,

  Leuke en zeer interessante lijst. Zeker van plan wat te gaan bezoeken. Ik kwam ook nog langs een vet food (& music) festival in groningen op 23 juni genaamd Grill ’n Chill. Hun facebook is ook via die naam te vinden

  Groeten,
  Patrick

  Liked by 1 persoon

 4. Op 11- September-2016 viert ChoKaChoKa samen met andere chocolade ondernemers in Arnhem Wereld wijde chocolade dag. De hele dag kun je de lekkerste chocolade proeven. Er worden allerlei workshops gegeven zoals schilderen met chocolade en chocolade portretten maken, je kan je eigen chocolade reep maken. En er wordt een high chocolate en chocolade diner georganiseerd. Absoluut een place to be voor de chocoholics dus. Entree kost maar 3,- euro. En dat is inclusief een stuk chocolade taart en een loterij lootje.

  Liked by 1 persoon

 5. Goedemiddag,
  Ik heb een leuk nieuwtje! 6 en 7 mei is het eerste foodtruck festival van Roosendaal: 6 & 7 mei wordt het Vrouwenhofpark omgetoverd tot het eerste foodtruck festival van Roosendaal, genaamd Appeltje Eitje. Een weekend lang genieten van versbereide gerechten, toffe muzikanten en gezelligheid. Ook voor kinderen is er een kinderhoek met springkussen en leuke activiteiten. Heerlijk om hier een middagje/avondje te vertoeven.
  Het mooie van alles? Toegang is geheel gratis

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s