Courgetti met zalm, geitenkaas en balsamico

Zoals ik gisteravond al aankondigde op Facebook, was ik van plan om de pasta met zalm weer te maken. Alleen toen zag ik het flesje balsamico azijn op mijn aanrecht staan en maakte ik een spreekwoordelijke rechtsomkeert. Daar heb ik zin in! Samen met nog wat andere ingrediënten uit mijn koelkast kwam ik tot deze variatie: een heerlijke lichte maaltijd. Ideaal, want er stond nog een half uurtje cardio en een uur pilates op de planning die avond. De variant pakte erg goed uit! Maar ja, er kan dan ook weinig misgaan met deze klassieke smaakcombinaties.
courgetti met zalm geitenkaas en balsamicoazijnHoe maak je het?

Maak sliertjes van de courgette, je kunt daarvoor een spirelli of een grove kaasschaaf gebruiken. Als je groot fan bent van pesto, meng dit dan door de courgette. Halveer de cherrytomaatjes, snipper de zalm en verbrokkel de geitenkaas. Verdeel dit alles over twee borden en . Strooi er wat pijnboompitjes over en sprenkel er als laatste balsamico azijn over. That’s it!

Ingrediënten (2 personen)

  • 1 courgette
  • 125 gram cherrytomaatjes
  • 60 gram geitenkaas
  • 200 gram gerookte zalm
  • 6 eetlepels balsamico azijn
  • 1 handje pijnboompitten
  • Optioneel: 2 theelepels pesto

 

Heb je dit met plezier gelezen? Volg EetSnakelijk dan op Facebook, Instagram of Twitter. Of abonneer je op mijn blog (volg-button rechtsonder). Vind ik leuk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s