Recensie: Eat Better Not Less

Het eerste kookboek waarover ik een recensie schrijf is het boek ‘Eat Better Not Less’ van Nadia Damaso. Als je zo af en toe op mijn blog hebt gekeken, zal dat je vast niet verbazen. Maaaarrr, dit is niet zo maar een recensie. Naast dat ik groot fan ben van haar filosofie, fotografie en gerechten, is dit het proefartikel waarmee ik mijn nieuwe baan als Culinair Redacteur bij CLEEFT bemachtigde!

recensie kookboek Eat Better Not LessMijn recensie van ‘Eat Better Not Less’ is dus te lezen op de website van CLEEFT; een cultureel webmagazine waar elke dag nieuwe recensies, interviews en reportages over cultuur gepubliceerd worden (meer dan 60.000 unieke bezoekers per maand). How awesome is that?!

Laat je niet in verwarring brengen door het exemplaar dat ik in mijn handen heb. Ik heb namelijk het e-book bemachtigd, uitgeprint en in laten binden. Als je met eigen ogen wil zien hoe het hardcopy boek eruit ziet, bekijk dan het ‘Flip-through-the-book-filmpje‘ dat Nadia op Instagram zette.

Gerechten die ik uit dit boek heb gekookt:

Aubergine met artisjokdip

Swirl van bananenijs en dadel-karamel

Kalkoenrollade met amandelkorstje

IMG_2063-0
Vietnamese rijstrolletjes

IMG_2166-0
Spaghettini met pompoen

IMG_2246-0
Ratatouille met zijden tofu-dip


Heb je dit met plezier gelezen? Volg EetSnakelijk dan op Facebook, Instagram of Twitter. Of abonneer je op mijn blog (volg-button rechtsonder). Vind ik leuk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s