Recensie: Van XL naar S

Als culinair redacteur schrijf ik regelmatig recensies van (kook)boeken of reportages van foodfestivals. Deze artikelen worden gepubliceerd op de website van CLEEFT; een cultureel webmagazine waar elke dag nieuwe recensies, interviews en reportages over cultuur gepubliceerd worden (meer dan 60.000 unieke bezoekers per maand). How awesome is that?!

Dit keer recenseer ik ‘Van XL naar S’, een dieetboek van Mieke Kosters. Het concept van het boek spreekt mij heel erg aan: zoeken naar balans. Uitschieters (XL) compenseren met een wat kleinere maaltijd (S). Mieke pleit voor balans (YES YES YES!), maar ook voor minder eten (NO NO NO!). Wat ik ervan vind, en waarom ik mijn vraagtekens zet bij de maatvoering en portiegrootte van de gerechten? Je leest het in mijn recensie Van XL naar S.

Sneak preview
Ben je benieuwd hoe het boek er van binnen uitziet en nieuwsgierig naar de recepten? Vraag het gratis voorproefje aan.

Recensie Van XL naar S

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s