Reportage: CHOCOA Festival

Als culinair redacteur schrijf ik regelmatig recensies van (kook)boeken of reportages van foodfestivals. Deze artikelen worden gepubliceerd op de website van CLEEFT; een cultureel webmagazine waar elke dag nieuwe recensies, interviews en reportages over cultuur gepubliceerd worden (meer dan 60.000 unieke bezoekers per maand). How awesome is that?!

Dit keer bezocht ik CHOCOA, het chocoladefestival op 6 en 7 februari in de Beurs van Berlage, Amsterdam. Hieronder zie je een visueel voorproefje. Wil je alle foto’s bekijken die ik genomen heb? Of ben je benieuwd naar mijn beleving? Lees mijn reportage of klik op de foto’s.

copyright: Britt Snakenborg

 

Heb je dit met plezier gelezen en bekeken? Volg EetSnakelijk op Facebook, Instagram of Twitter. Of abonneer je op mijn blog (volg-button rechtsonder). Vind ik leuk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s