Een gestructureerd 5-gangenmenu

Jaaaa, het was weer feest! Afgelopen weekend zaten de meiden van de kookclub bij mij aan tafel. Ongeveer iedere maand eten we samen, steeds weer bij iemand anders die de hele avond verzorgt. Het is vaste prik om meteen na het dessert een briefje uit de koksmuts te grabbelen waarop een thema staat waar de volgende keukenprinses mee aan de haal mag. Bij de thema’s kun je denken aan ‘rood’, ‘streetfood’, ‘boer zoekt vrouw’, dat soort dingen. Op het meest gevreesde briefje staat ‘structuur/textuur’. Je raadt het al… Die trok ik. Gelukkig hou ik wel van een uitdaging en heb ik een gestructureerd vijfgangenmenu samengesteld dat ik hen dit weekend voorschotelde.

AMUSE
Glad & Zacht

Bietenbonbon

VOORGERECHT
Bits & Pieces

Torentje van krab/zalm/avocado

TUSSENGERECHT
Vloeibaar & Korrelig

Gepocheerd ei met bloemkool en parmaham

HOOFDGERECHT
Draderig & Krokant

Pulled pork uit de oven

DESSERT
Smeuïg & Droog

Lavacake met frambozen

Ben je benieuwd wat ik heb gemaakt? Mooi! De recepturen (wat klinkt dat lekker chique he?) deel ik in de loop van de week met jullie. Steeds zodra er een recept online komt, link daar naartoe in dit bericht. Kom dus vooral nog een keer terug 🙂

vijfgangenmenu eetsnakelijk

 

Heb je dit met plezier gelezen? Volg EetSnakelijk op Facebook, Instagram of Twitter. Of abonneer je op mijn blog (volg-button rechtsonder). Vind ik leuk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s