Recensie: Vegetables that sparkle the conversation

Als culinair redacteur schrijf ik regelmatig recensies van (kook)boeken of reportages van foodfestivals. Deze artikelen worden gepubliceerd op de website van CLEEFT; een cultureel webmagazine waar elke dag nieuwe recensies, interviews en reportages over cultuur gepubliceerd worden (meer dan 60.000 unieke bezoekers per maand). How awesome is that?!

Dit keer recenseer ik ‘Vegetables that sparkle the conversation’, een prachtig boek van Seppe Nobels, chefkok bij Graanmarkt 13 dat in 2015 uitgeroepen werd tot het beste groenterestaurant van Vlaanderen. Het boek telt 11 basisrecepten, gevolgd door 68 gerechten waarbij de spotlight gericht staat op 17 groenten in het bijzonder. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees mijn recensie.

recensie Vegetables that sparkle the conversation seppe nobels

Uit dit kookboek – met recepten voor de doorgewinterde hobbykok – bereidde ik een gerecht met pastinaak en zoete aardappel. De technieken, sommige termen en diverse elementen in de receptuur zorgen ervoor dat enig inzicht en ervaring een vereiste is. Maar laat je niet ontmoedigen en ga de uitdaging aan! Ideaal voor een speciale gelegenheid of om jouw innerlijke masterchef wakker te schudden.

geroosterde groenten met gepofte rijst en jasmijncreme

 

Heb je dit met plezier gelezen? Lees ook mijn andere recensies en reportages. Volg EetSnakelijk op Facebook, Instagram of Twitter. Of abonneer je op mijn blog (volg-button rechtsonder). Vind ik leuk!

Advertenties

Een gedachte over “Recensie: Vegetables that sparkle the conversation

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s