Recensie: Deliciously Ella

Als culinair redacteur schrijf ik regelmatig recensies van (kook)boeken of reportages van foodfestivals. Deze artikelen worden gepubliceerd op de website van CLEEFT; een cultureel webmagazine waar elke dag nieuwe recensies, interviews en reportages over cultuur gepubliceerd worden (meer dan 60.000 unieke DSCF0999 kopiebezoekers per maand). How awesome is that?!

Dit keer recenseer ik ‘Deliciously Ella’, een kookboek van Ella Woodward, succesvol foodblogger van haar gelijknamige blog. Deze zoetekauw overwon haar ziekte door gezond te gaan eten. Geraffineerde suikers, gluten en dierlijke producten ruilde ze definitief in voor plantaardig, puur en onbewerkt eten. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees mijn recensie op de website van CLEEFT.

Uit dit boek kookte ik quinoa met een Mexicaanse twist en een pompoensalade met olijven, maar ik sluit niet uit dat er meer recepten volgen. Bijvoorbeeld gezonde varianten van brownies, worteltaart en zelfs – mijn persoonlijke favoriet – banoffee pie. Mmmmm!

quinoa met een mexicaanse twist naar recept van deliciously ella pompoen met avocado en rucola naar recept van deliciously ella


Heb je dit met plezier gelezen? Lees ook mijn andere recensies en reportages. Volg EetSnakelijk op Facebook, Instagram of Twitter. Of abonneer je op mijn blog (volg-button rechtsonder). Vind ik leuk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s