Recensie: Foodsisters, gezonde, lekkere en makkelijke recepten zonder suiker

Als culinair redacteur schrijf ik regelmatig recensies van (kook)boeken of reportages van foodfestivals. Deze artikelen worden gepubliceerd op de website van CLEEFT; een cultureel webmagazine waar elke dag nieuwe recensies, interviews en reportages over cultuur gepubliceerd worden (meer dan 60.000 unieke bezoekers per maand). How awesome is that?!

recensie foodsistersDit keer recenseer ik ‘Foodsisters, gezonde, lekkere en makkelijke recepten zonder suiker’ van de zusjes Koeman. Recepten zonder suiker? Ik hoef geen twee keer na te denken of ik dit boek wil recenseren. De verwachtingen zijn hooggespannen, maar worden die waar gemaakt? Je leest het in mijn recensie van Foodsisters. Minor detail: check mijn outfit. Hoe toevallig is het dat ik een shirt in exact dezelfde kleur in de kast heb liggen als de cover van het boek?!

 

Heb je dit met plezier gelezen? Lees ook mijn andere recensies en reportages. Volg EetSnakelijk op Facebook, Instagram of Twitter. Of abonneer je op mijn blog (volg-button rechtsonder). Vind ik leuk!

Advertenties

3 gedachtes over “Recensie: Foodsisters, gezonde, lekkere en makkelijke recepten zonder suiker

 1. Hallo Britten,
  Heb je interesse om op een biologische en streekproducten markt in Groningen te staan met jouw producten?Of eet je iemand anders?Id iemand met een foodtruck?

  Zou heel leuk zijn.Ik ben de organisator van NaturalFoods een Goods Groningen, Carin Stomp.

  Liked by 1 persoon

  1. Hi Carin, bedankt voor je aanbod en leuk dat je op mijn blog kijkt! EetSnakelijk (mijn blog) bestaat vooralsnog alleen uit recepten, interviews, recensies en reportages. Ik heb geen producten die ik verkoop en richt me qua interviews voornamelijk op kleine ondernemers in omgeving Utrecht. De streekmarkt in Groningen sla ik daarom even over. Succes met organiseren! 🙂 Groetjes, Britt

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s