Recensie: Het snelle Paleo kookboek

Als culinair redacteur schrijf ik regelmatig recensies van (kook)boeken of reportages van foodfestivals. Deze artikelen worden gepubliceerd op de website van CLEEFT; een cultureel webmagazine waar elke dag nieuwe recensies, interviews en reportages over cultuur gepubliceerd worden (meer dan 60.000 unieke bezoekers per maand). How awesome is that?!

recensie het snelle paleo kookboekDit keer recenseer ik ‘Het snelle Paleo kookboek’, van Daniel Green. Deze celebrity chef staat met zijn donkere haar, ondeugende kijkers en zelfverzekerde lach ook wel bekend als de James Bond onder de chefkoks. Hij laat je kennismaken met je innerlijke oermens, geheel volgens de richtlijnen van Paleo. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees mijn recensie of bekijk de bananensoufflé en het torentje van krab/zalm/avocado dat ik uit dit boek bereidde.

Heb je dit met plezier gelezen? Lees ook mijn andere recensies en reportages. Volg EetSnakelijk op Facebook, Instagram of Twitter. Of abonneer je op mijn blog (volg-button rechtsonder). Vind ik leuk!

Advertenties

3 gedachtes over “Recensie: Het snelle Paleo kookboek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s