Recensie: Healthy is Funky

Als culinair redacteur schrijf ik regelmatig recensies van (kook)boeken of reportages van foodfestivals. Deze artikelen worden gepubliceerd op de website van CLEEFT; een cultureel webmagazine waar elke dag nieuwe recensies, interviews en reportages over cultuur gepubliceerd worden (meer dan 60.000 unieke bezoekers per maand). How awesome is that?!

Dit keer recenseer ik ‘Healthy is Funky’ van Mitch Baron. Een kookbijbel met een treffende uitleg van gezond eten, funky recepten en groovy songs. Wat een topcombinatie! Want zeg nou eerlijk, muziek tijdens het koken maakt alles nog beter toch? Benieuwd wat ik ervan vind? Lees mijn recensie van Healthy is Funky of ontdek een van de recepten die ik uit dit boek bereidde. Die ga jij vast fantastisch vinden: brownies van zoete aardappel! Mmmmm, yummy..
Heb je dit met plezier gelezen? Volg EetSnakelijk op Facebook, Instagram of Twitter. Of abonneer je op mijn blog (volg-button rechtsonder). Vind ik leuk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s