Recensie: My Streetfood Kitchen

streetfoodkitchencoverDe zomervakantie is voor de meesten alweer ten einde. Als er iets is wat deze zomer opviel, dan is dat wel het enorme aanbod aan foodtruck festivals. Jeetje, wat zijn het er veel (ook in september en oktober nog)! En dat was ook te merken in mijn statistieken. Met bijna 23.000 unieke views is de Food Festival Agenda van 2016 het best gelezen artikel. Daar ben ik best wel een beetje trots op! Goed. Lange aanloop, maar nu kom ik toch eindelijk to the point. Als je thuis komt na zo’n festival en een gerecht probeert na te maken, is het toch lang niet zo lekker als dat van de foodtrucks. Toch? Voor iedereen die dat herkent en ook een foodtruckgerecht thuis wilt klaarmaken is er dit boek: ‘My Streetfood Kitchen‘ van Jennifer Joyce.

Geen uitgebreide recensie voor de verandering. Neem zelf een kijkje in het boek en vorm je oordeel. Wat vind jij ervan? Laat het me weten in de comments hieronder, ik ben benieuwd!

Schermafbeelding 2016-09-02 om 15.38.38

Schermafbeelding 2016-09-02 om 15.38.47

Schermafbeelding 2016-09-02 om 15.38.52

Schermafbeelding 2016-09-02 om 15.38.43

Schermafbeelding 2016-09-02 om 15.38.55

Schermafbeelding 2016-09-02 om 15.39.03

 

Het boek ‘My Streetfood Kitchen‘ van Jennifer Joyce is ter beschikking gesteld door Uitgeverij Good Cook. Heb je dit met plezier gelezen? Lees ook mijn andere recensies en reportages. Volg EetSnakelijk op Facebook,Instagram of Twitter. Of abonneer je op mijn blog (volg-button rechtsonder). Vind ik leuk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s