Welkom op mijn foodblog!

Veel vrije uurtjes gaan op aan het bereiden van de heerlijkste dingen, zoeken naar nieuwe gezonde recepten en soms ook hele ongezonde. Want, ondanks dat ik veel waarde hecht aan gezonde voeding, ben ik van mening dat je ook moet genieten van wat je eet. Daar ligt dan ook precies mijn uitdaging: gezond EN lekker eten.ย Veel recepten die je op mijn blog vindt, zijn daarom gezond (in mijn beleving is dat zo puur, onbewerkt en vers mogelijk). Uiteraard afgewisseld met de totaal onverantwoorde guilty pleasures.

Ik ben mijn blog begonnen vanuit de behoefte om de creaties uit mijn keuken ergens op te slaan, zodat ik ze niet uit het oog verlies en kan delen met vrienden (die regelmatig vragen naar het recept van wat ik ook voor hen kook). Inmiddels is het al veel meer dan dat! Ik ben gescout als ‘upcoming foodblogger’ en heb enkele rubrieken toegevoegd. Zo neem ik een kijkje in de keuken van chefkoks, breng ik ambachten in beeld en schrijf ik recensies & reportages. Mis je iets? Laat het me weten!

Ik hoop dat ik je inspireer!

britt snakenborgOja, over mij.. Ik ben Britt Snakenborg, 28 jaar, woon in Utrecht, heb communicatiewetenschap gestudeerd, werk als communicatieadviseur en ben op zoek naar een baan in de food-sector (verrassend!). Daarnaast ben ik culinair redacteur bij CLEEFT en voorlezer bij De VoorleesExpressย (vrijwillig).

Je kunt me volgen op Facebook, Instagram, Twitterย of toevoegen op LinkedIn.

 

Meer weten? Lees ook:

Advertenties

2 gedachtes over “Welkom op mijn foodblog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s