Pina Colada Smoothie

Jullie zullen wel denken: ‘dat is een poosje geleden sinds er een nieuw recept online kwam’. Klopt! Het is even stil geweest op mijn blog, maar dat heeft een hele mooie reden… Ik ben namelijk zwanger!! We zijn dolblij met onze mini en kunnen niet wachten tot we haar in onze armen kunnen sluiten. Alleen die zwangerschap gaat wel hand in hand met misselijkheid (nu gelukkig over) en mijn eetlust is verdwenen als sneeuw voor de zon. Mijn inspiratie was volledig weg en bedenken wat ik wil eten, is elke avond weer een flinke opgave omdat ik gewoon nergens zin in heb. Maar… hier ben ik weer! Met een heerlijk, fris, romig en healthy smoothie recept.

Bereiding

Doe alle ingrediënten in de blender tot het een gladde structuur heeft. Voeg wat water toe als je de smoothie te dik vindt. Maak er een feestje van door er een leuk rietje in te steken en wat kokosrasp er overheen te strooien.

Ingrediënten

  • 200 ml kokosmelk
  • 1 banaan
  • 40 gram mango (bevroren)
  • 80 gram ananas (bevroren)
  • klein scheutje water

Wil de een extra frisse sensatie? Neem dan fruit uit de diepvries. Dat is lekker koud en altijd voorhanden. Heerlijk voor een zomerse dag!

 

Heb je dit met plezier gelezen? Bekijk ook mijn andere smoothie recepten. Volg EetSnakelijk op Facebook, Instagram of Twitter. Of abonneer je op mijn blog (volg-button rechtsonder). Vind ik leuk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s